Mnohí radi spomínajú na minulosť, kedy veci vydržali vďaka kvalite niekoľko desiatok rokov, čo sa o väčšine dnešných produktov povedať nedá. Ak hľadáte ekologickú voľbu podlahy, ktorá vydrží roky, skúste sa pozrieť na novinku u nás – kompozitné podlahy AFIRMAX. Čo ponúkajú?

  

Novinkou u nás sú kompozitné podlahy AFIRMAX, ktoré si obľúbilo už mnoho domácností. Svojimi vlastnosťami prevyšujú požiadavky na trhu podláh.

Prírodné materiály

AFIRMAX podlahy sú vyrobené z prevažne prírodných materiálov, čím potešíme nejedného ekologického aktivistu. Inovatívna kombinácia prírodných minerálov a pokročilých polymérov, ktorých ideálny pomer zabezpečuje, že sa do vašich domácností dostáva tá najkvalitnejšia podlaha. AFIRMAX vyrába svoje kompozitné podlahy bez ftalátov a škodlivých zmäkčovadiel.

Trvanlivosť a tvrdosť, ktorú ponúka prírodný kameň v kombinácii flexibilitou, ktorú zabezpečujú moderné, menej škodlivé polyméry, vytvára odolnú podlahu. Takáto podlaha vydrží roky bez poškodenia.

Podlahy sú príjemne teplé a na dotyk pripomínajú drevo. Sú vhodné aj v prípade, že premýšľate nad podlahovým kúrením. Odporúčame ju najmä do otvorených priestorov, akými sú spojená kuchyňa s obývacou izbou, kde rodina trávi najviac času. Vlastnosti minerálneho jadra sa postarajú o odolnosť, pevnosť, stabilnosť a dobrý vzhľad podlahy na dlhé roky aj napriek tomu, že ju budete mať nainštalovanú v miestnostiach, kde trávite najviac času.

Ekologický prístup – výdrž podlahy, kvalitné materiály

Nie je to len o prírodných materiáloch, byť eko neznamená vzdať sa úplne umelých (plastových) materiálov. Majú svoje opodstatnenie a miesto v našich životoch i vo výrobe. Zamerať by sme sa ale mali na ich reguláciu a správny výber. Výrobcovia podláh AFIRMAX si uvedomujú dôležitosť kvality materiálov použitých pri výrobe a spájajú ich s prírodnými materiálmi, aby vytvorili čo najkvalitnejšie podlahy.

Kvalitné produkty s dlhou životnosťou sú základom úspechu. Hlavne, ak hovoríme o takom produkte, akým sú podlahy. Nechcete ich meniť každých 5 rokov kvôli poškodeniu alebo problémom s nekvalitným materiálom. Lacné podlahy vyrobené čisto z umelých materiálov nemajú vysokú životnosť a mnohokrát sú kvôli prímesom škodlivých látok nerecyklovateľné a ďalej nepoužiteľné. To nie je prípad kompozitných podláh AFIRMAX.

Vodoodolnosť

Kompozitné podlahy môžete položiť v akejkoľvek miestnosti, nevadí im vlhkosť ani rozliata voda. Podlaha nie je hrubá, ale jej výhodou sú extrémne silné zámky, vďaka ktorým má podlaha vyššiu životnosť a nevadí jej častejšie umývanie na mokro, či rozliata voda v kuchyni.
Zámky na kompozitných podlahách AFIRMAX sú dvakrát silnejšie ako u bežných LVT podláh. Zaručujeme 100 % vodoodolnosť.

 

Krásny dizajn

Buďme úprimní, pri výbere podláh sa nepozeráme len na kvalitu materiálov, zaujíma nás aj jej vzhľad. Tvorí predsa súčasť interiérového dizajnu. Kompozitné podlahy AFIRMAX ponúkajú široký výber farieb a dekorov. Nájdete medzi nimi moderné i klasické dizajny podláh. Vyberie si tak každá domácnosť.

V prípade, že máte otázky k novým kompozitným podlahám od AFIRMAX, neváhajte nás kontaktovať, radi vám o nich povieme viac, poradíme vám a pomôžeme aj s inštaláciou podlahy u vás doma.

Váš tím MoDoS