Zariaďujete byt, vysnívaný domček, kanceláriu, reštauráciu, akýkoľvek interiér? Hľadáte interiérové dvere, ktoré budú vyzerať dobre aj o pár rokov? Pozrieť by ste sa mali na súčasný trend dverí s povrchom Halifax. Povieme si o nich niečo viac.

 

Výber interiérových dverí je široký, zákazníci majú každým rokom ťažšiu a ťažšiu úlohu pri vyberaní nových dverí. Nekupujeme ich každý rok, väčšina z nás ich má v domácnosti na celý život. Aj to je jeden z dôvodov, prečo by ste pri výbere interiérových dverí mali myslieť v prvom rade na ich nadčasovosť. Kvalitné materiály a nadčasový vzhľad vás neomrzia ani o 10 rokov.

Dvere by mali byť súčasťou interiérového dizajnu. Mali by zodpovedať vášmu štýlu, ladiť s vybraným nábytkom, no zároveň pôsobiť neutrálne, aby vyzerali dobre aj v prípade, že vymeníte sedačku, obývaciu stenu alebo iný kus nábytku.

V tomto prípade robí drevo svojim vzhľadom zázraky. Nikdy nevyšlo ani nevyjde z módy a ponúka širokú škálu vzorov a odtieňov. Svojim zákazníkom odporúčame voliť neutrálne jemné odtiene a vzory, ktoré sa ľahko kombinujú.

 

Prírodné drevo

Dvere s povrchom Halifax si v posledných dvoch rokoch získali srdcia zákazníkov. Tí si dávajú robiť v tomto type povrchu aj nábytok. Dvere tak krásne zapadajú do interiéru a sú zladené s nábytkom.

 

Vyrábajú sa s povrchom v lamináte, ktorý je hrubý 3 až 4 milimetre, čo pri laminátoch predstavuje extrémnu hrúbku. Pre zákazníkov je to znakom kvality a dlhej životnosti. Dvere sú doskové a vyplnené voštinovou výplňou alebo dutinkovou drevotrieskou. Konštrukciu dverí tvorí rám z ihličnatého dreva.

Výrobca dverí DRE, ktorého dvere máme v ponuke u nás v MoDos, sú pokryté novodobým laminátom. Ten svojou kresbou, štruktúrou a vzormi pripomína prírodné drevo.

 

Čierna s drevom tvorí nerozlučnú dvojku

Hrana dverí je v čiernej farbe, najlepšie preto vyzerajú práve s čiernymi matnými zárubňami, ktoré sú v súčasnosti ďalším zaujímavým trendom.

 

Čierna sa čoraz viac dostáva do interiérov, v spojení s drevom tvoria krásny celok. Kovové čierne nohy konferenčného stola, vodovodné kohútiky, čierna kuchyňa s drevenou pracovnou plochou, svietidlá a mnoho ďalšieho. Jemné detaily, ktoré hrajú v interiérovom dizajne významnú rolu. Čierna matná farba vnáša do miestností eleganciu a je jedným z najvýraznejších trendov v bývaní.


Na výber máte z viacerých vzorov, ktoré viete zladiť s drevom v interiéri i s novým nábytkom. V prípade, že máte otázky alebo záujem o takýto nadčasový kúsok aj u vás doma, môžete si dvere s povrchom Halifax pozrieť na našom eshope - modely dverí DRE Nova SynchroDRE Vetro E Synchro alebo nás kontaktovať a my vám radi poradíme.

Váš tím MoDoS