Chcete váš interiér trochu oživiť a hľadáte neobyčajné dvere, ktoré by sa o to postarali? Interiérové dvere DRE Grafi nesú už vo svojom názve slovo grafi, graficky dokážu v priestore vyniknúť kvôli svojmu vzhľadu, a to vďaka kvalitnej potlači dverí. K dispozícii máte veľké množstvo vzorov.

Nie každému sa páči minimalistický štýl, klasické biele alebo drevené dvere, ktoré ponúka väčšina výrobcov. V poslednom období sa čoraz viac prezentujú extravagantné interiéry domov, ktoré okrem extravagantnosti ponúkajú útulný pocit domova, sú špeciálne a zaujmú každého už na prvý pohľad.

Ak ste typ, ktorý sa bojí experimentovať a meniť celý interiér do extravagantného štýlu, čo ak by ste zvolili iba neobyčajne vyzerajúce dvere? Tie vyniknú aj v práve spomínanom jednoduchom a čistom štýle. Biely nábytok, jednoduché doplnky a výrazné interiérové dvere. Ide o kúsok v interiéri, s ktorým sa dokážete vyhrať.

Dvere potlačené vzorom

Interiérové dvere DRE Grafi sú doskové, následne sú pokryté podkladovým materiálom v bielej farbe. Na bielom čistom podklade sú potlačené vzorom a nalakované matným alebo lesklým lakom. Na výber je veľké množstvo vzorov, nájdete medzi nimi aj neutrálne vzory, ktoré zapadnú do každej domácnosti či iného interiéru, ale aj výnimočné a extravagantnejšie potlače, ktoré určite zaujmú na prvý pohľad.

Výplň dverí si vete vybrať buď s voštinovou výplňou, alebo dutinkovou drevotrieskou. Konštrukcia dverí, ich rám, je vyrobený z MDF dosky a sú bezfalcové, viete čo to znamená?

Čo sú to bezfalcové dvere?

Bezfalcové dvere spoznáte na prvý pohľad, pretože dverám chýba podrážka. Kvôli tomuto dôvodu, je krídlo dverí v jednej rovine so zárubňou. V modernom interiérovom dizajne si kvôli tejto čistej línii získali bezfalcové dvere srdcia mnohých. Po zatvorení dverí nijak nevyčnievajú do priestoru. Na ich inštaláciu je potrebné zaobstarať si aj špeciálne zárubne.

TIP OD NÁS: Dvere Grafi sú bezfalcové, hrana dverí je v čiernej alebo bielej farbe. Aby ste zladili dvere so zárubňou, odporúčame siahnuť po bielej lakovanej zárubni, čiernej lakovanej zárubni alebo zárubni v čiernej matnej fólii, s ktorými dokážete vytvoriť krásny celok.

Vhodné do domácnosti, škôl i pracovísk

Výhodou Dverí Grafi je práve množstvo vzorov, ktorými sa dajú potlačiť. Imitácia kameňa či dreva, rôzne tvary a dokonca aj detské potlače. Dvere Grafi tak viete zakomponovať na pracovisko, do vašej domácnosti i školských zariadení, kde deťom vyčaria úsmev na tvári.

Potlač môže byť v matnom laku alebo v lesklom prevedení podľa vašich preferencií. Dvere môžu mať taktiež aj presklený výklenok, či ako ho mnohí nazývajú okienko. K dispozícii je niekoľko prevedení skla – matné sklo, priehľadné sklo, decormat grafit a decormat v hnedom odtieni.

Pozrite si ponuku vzorov na Interiérové dvere Dre Grafi. Radi vám poradíme a odpovieme na všetky vaše otázky osobne v predajni, napísať nám môžete aj mail na info@modos.sk, zavolať na tel. číslo 0948 255 255 alebo využiť naše chatovacie okienko na stránke modos.sk.

Váš tím MoDos